:: Asortiman ::

  • Sve
  • :: Allison ::
  • :: Continental Eyewear ::
  • :: Dirty Dog ::
  • :: Orangino ::
  • :: Rodenstock ::
  • :: Soleko ::

Orangino

Novi brand iz Nizozemske

Orangino

Will I Am

Will I Am

Mila ZB

Detaljnije na: www.milazb.it

Mila ZB

Love Moschino

Love Moschino

Lazer Junior

Detaljnije na: www.continental-eyewear.com

Lazer Junior

Lazer

Detaljnije na: www.continental-eyewear.com

Lazer

Dirty Dog

“Dirty Dog” cilja na “modernog čovjeka” i na “modernu ženu”.

Detaljnije na: www.dirtydog.com

Dirty Dog

Soleko

EKINOS® “Sve u jednom rješenje” namjenjeno za dezinfekciju, čuvanje i hidrataciju svih vrsta mekih i obojenih kontaktnih leća.

Obavljeni biološki testovi na mikroorganizme Staphylococcus aureus, Pseudomonas Aerugionosa, Serratia marecescens, Candida albicans i Fusarium solani pokazali su vrhunsku antibakterijsku i fungicidnu moć, te zadovoljavanje primarnih ispitnih kriterija kao što je navedeno od strane UNI EN ISO 14729 standarda za njegu proizvoda kontaktnih leća. Ista valjanosti također ispunjava kriterije predviđene UNI EN ISO 14730 standardom o učinkovitosti antimikrobnog očuvanja i određivanja razdoblja korištenja nakon prvog otvaranja.

Biokompatibilnost EKINOS ® “Sve u jednom rješanja” potvrđeno je ne samo citotoksičnim testovima u skladu s UNI EN ISO 10993-5 standardom, već i u detaljnom testu obavljenom na rožnici epitela, koji je pokazao da nema iritacija u stanicama oka.

“Queen’s UniYal” rješenje se preporuča za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidrataciju, ispiranje i uklanjanje naslaga bjelančevina prvenstveno namjenjeno za sve vrste mekih/kozmetičkih kontaktnih leća. Natrijev hyaluronate polimer s visoko viskoznoelastičnih svojstvima, poboljšava podmazivanje i biokompatibilnost leća jer ih drži konstantno hidratiziranim.

“Queen’s I-Fresh R” rješenje ima visoku snagu podmazivanja i pH koji je u skladu s organskim tkivom i tekućinama s kojima dolazi u neposredni kontakt. Vraća hidrataciju mekim lećama, pruža optimalnu udobnost i poboljšava biokompatibilnost.

“Queen’s Peroxide” rješenje ima visoku baktericidnu moć, obavlja također čišćenje i uklanjanje dnevnih naslaga koje se stvaraju na površini kontaktnih leća.

Detaljnije na: www.soleko.it

Soleko

Rodenstock

Više od 135 godina naš pionirski duh je osnova za jedinstvenu kvalitetu i izvanredni dizajn Rodenstock naočala. Naša strast za tehničkim razvojem i naprednim rješenjima značajno doprinosi činjenici da su naši proizvodi ne samo dobro projektirani, već da su i postavili nove standarde u svakom pogledu. S ciljem održavanja ovog jamstva i neupitne kvalitete naši okviri su razvjeni uz zajedničku suradnju dizajnerskih i optičkih stručnjaka iz Njemačke. Osim toga surađujemo s najiskusnijim i certificiranim Njemačkim, Japanskim i Talijanskim prvoklasnim dobaljačima; sljedeći tradiciju našeg branda: “See better. Look perfect”.

Detaljnije na: www.see-better-look-perfect.com i na www.rodenstock.com

Rodenstock

Porsche Design

Sa jasnim pozicioniranjem u luksuznom segmentu i svojom tehničko-funkcionalnom pozadinom, “Porsche Design” cilja na “modernog čovjeka” i na “modernu ženu”. Naočale marke “Porsche Design” ostale su vjerne filozofiji osnivača tvrtke sve do današnjih dana prof. Ferdinanda Porschea Alexandra. Ovaj luksuzni “brand” oduševljava kupce svojom funkcionalnošću, puritanskim dizajnom i utjelovljava vrlo neovisan tip luksuza od samih početaka stvaranja tzv. “Konstruirana luksuz” u interakciji oblika, funkcije i kvalitete.

Detaljnije na: www.rodenstock.com/porsche-design

Porsche Design

ZERO RH+

Naočale savršenog “laganog” dizajna, za sve ljude koji traže sportski iznimno profinjen stil. “ZERO RH+” naočale su prvenstveno lagane i ugodne za nošenje. Gumeni dijelovi su savršeni, a udobnost je na prvom mjestu tijekom kretanja.

Detaljnije na: www.allison.it ili na www.zeroindustry.com/optical

ZERO RH+

Vivienne Westwood

Nova zbirka se sastoji od šest sunčanih naočala i čak devet optičkih okvira u koji je utkan kultni dobro poznati identitet “Vivienne Westwood”. Naočale “nude” dašak Engleske povijesti, glamura i profinjenosti – dobro poznate sve do današnjih dana. Jedinstvenost optičke zbirke “Vivienne Westwood” leži u raznolikosti boja i uzoraka od tamnih prugastih uzoraka rogova i kornjačinog oklopa pa sve do svjetlijih tonova čistih boja zelene, narančaste i glamurozne boje fuksije.

Detaljnije na: www.allison.it

Vivienne Westwood

Try Change

Naočale “TRY CHANGE” su prve i ujedno originalne naočale sa izmjenjivim krilima – ekskluzivno patentirane. U svojoj originalnoj ponudi nude se u 8 varijacija tijekom sezone, gdje eksperimentacija bojom zauzima neočekivanu radoznalost zajedno sa promjenom oblika, strukture i novog materijala.

Detaljnije na: www.allison.it

Try Change

Try

Svi “TRY” modeli naočala imaju tehnološku dušu te su istovremeno elegantnog i dinamičnog izgleda. Boje su brilijantne i kontrastne sa plitkim oblicima (zlatna, žuta, bijela, boja fuksije, ljubičasta i boja jorgovana) i više nježne sa dubokim oblicima (crna, siva, smeđa i roza). “TRY” naočale su Iznimno komforne i lagane za nošenje.

Detaljnije na: www.allison.it

Try

Trudi

Trudi

Replay

Replay

Opposit

Opposit

Moschino

Elegantni oblici prožeti ženskom senzualnošču i ironijom glavni su protagonisti kolekcije “MOSCHINO” naočala. Izdvajamo posebnost kolekcije “LOVE MOSCHINO” koja nudi ideale ljubavi, osjećaja i prijateljstva.

Detaljnije na: www.allison.it

Moschino

Missoni

Najnovija kolekcija “MISSONI” naočala istiće bogatstvo detalja, originalnosti i glamura. Prema tradiciji, boje ostaju glavna značajka zajedno s velikim retro oblicima naočala. Novu svježina linije “M MISSONI” nadahnjuju okviri prugastog uzorka boje i male veličine uzorka, kako bi se u konačnici kao rezultat postigao mladenački i sunčani izgled.

Detaljnije na: www.allison.it

Missoni

La Martina

La Martina

Hally & Son

Zbirka simbolizira svu povijest izrade naočala starih talijanskih radionica još od davne 1959. g. Ove naočale bazirane na jednostavnosti, sofisticiranosti i eleganciji čine kolijevku razvoja svjetskih naočala. “HALLY & SON” naočale su prepoznatljive prema izboru materijala za samu izradu istih koju čini rog bivola.

Detaljnije na: www.allison.it ili na www.hally-son.com

Hally & Son

Allison

Allison