:: Asortiman ::

 • Sve
 • :: Allison ::
 • :: Champion ::
 • :: Continental Eyewear ::
 • :: Dirty Dog ::
 • :: Empire ::
 • :: INVU. ::
 • :: Karl Lagerfeld ::
 • :: L'Amy ::
 • :: Marchon ::
 • :: Opal ::
 • :: Orangino ::
 • :: Soleko ::
 • :: The Lighthouse Company ::
 • :: Woodys Barcelona ::
 • :: X-IDE ::

X-IDE

X-IDE Eyeglasses

X-IDE

Champion

Champion Eyeglasses

Champion

Karl Lagerfeld

Sophisticated, playful and cool: the KARL LAGERFELD eyewear collection features everyday statement pieces. Fusing vintage inspiration with contemporary detailing, the designs are finished with KARL’s iconic logo on the temples.

Detaljnije na: www.karl.com

Karl Lagerfeld

The Rolling Stones

The Rolling Stones“, ne trebamo predstavljati legendarnu grupu koja je ostavila traga na čitavu generaciju, ali i one koji slijede – sa svojom imidžom loših dječaka.

Detaljnije na: www.opal.fr

The Rolling Stones

New York Yankees

IZGRADJUJUĆI NA SVOJOJ POBUNJENOJ TINAJĐERSKOJ I ULIČNOJ MODNOJ SLICI, NEW YORK YANKEES KOLEKCIJA DAJE NAM OKUS URBANE KULTURE GDJE DETALJI ČINE RAZLIKE! Poznati logotip marke potpis je koji ovoj kolekciji daje vrhunski “urbani” stil. Inicijali NY-a skrivaju se u suptilnim logotipima, ali su uvijek prisutni, dodajući završni detalj ovim okvirima u visokokvalitetnim materijalima i elegantnim bojama. Usmjeren uglavnom na muški cilj, ovaj asortiman sadrži i neke unisex modele. U kolekciji New York Yankees, detalji su ti koji razlikuju: monogram u tonu, probušeni završni dijelovi, otisci s unutarnje strane itd. Ukratko, hrabra i “oštra” kolekcija naočala!

Detaljnije na: www.opal.fr

New York Yankees

Spider-Man

HI-TECH I IGRAČA KOLEKCIJA U ULOZI OVOG SUPERHEROJA. DJEČACI ĆE OSJEĆATI DA NJIHOVE SUPERMOĆI RASTU! Peter Parker živi sa svojim ujakom i tetom, koji ga odgajaju kao dijete koje nikada nisu imali. Peter pokazuje sklonost i izvjesnu sklonost znanosti, ali nadasve je vrlo introvertirano dijete, kojem nedostaje samopouzdanje. Jednoga dana, prisustvujući znanstvenoj izložbi, Petra ugrize radioaktivni pauk. Ovaj mu ugriz daje super moći: ekstremnu snagu i okretnost, sposobnost prianjanja na zidove, kao i “osjećaj pauka” koji ga upozorava na neposrednu opasnost. Peter Parker tako se počinje boriti protiv zločina, slijedeći izreku svog preminulog ujaka: “S velikom moći mora doći i velika odgovornost!“. Spider-Man je drugi omiljeni lik za dječake u dobi od 4-9 godina, odmah nakon Osvetnika (eng. “Avangers”). U svibnju 2016. Spider-Man udružio je snage s Osvetnicima kako bi stvorio pravi MARVEL svemir.

Detaljnije na: www.opal.fr

Spider-Man

AVENGERS

OMILJENI SUPERHEROJ ZA SVAKOGA! Kolekcija naočala Avengers sadrži nekoliko koncepata koji redom uključuju svakog od superheroja ili cijelog tima. Ova figurativna kolekcija s karizmatičnim likovima dizajnirana je za dječake u dobi od 4 do 9 godina. Istodobno hi-tech i šarene, Avengers naočale odlikuju se bogatim i raznolikim dizajnom nadahnutim svijetom Marvelovih superheroja.

Detaljnije na: www.opal.fr

AVENGERS

Minions

ZABAVNA MARKA KOJA PROMOVIRA VRIJEDNOSTI HUMORA, PRIJATELJSTVA I AVANTURE! Kolekcija naočala Minions uvodi nas u svemir marke koja kroz svoje likove prenosi vrijednosti humora, prijateljstva i avanture. Ovi modeli, namijenjeni djevojčicama i dječacima od 3 do 6 godina, zabavni su i razigrani.

Detaljnije na: www.opal.fr

Minions

NAUTICA

NAOČALE INSPIRIRANE VODOM! Nautica naočale nude klasični styling s modernom privlačnošću. Napravljeni za udobnost s vrhunskim uklapanjem, nautički elementi ugrađeni su u kolekciju za prepoznatljiv izgled. Bezvremenski stilovi ponovno su izumljeni s ažuriranim bojama, materijalima i teksturama. Nautica asortiman ima potpuno polariziranu kolekciju sunčanih naočala. Od kultnog avijatičara do zabavnih sportskih okvira, Nautica naočale vode vas od grada do plaže i svih točaka između.

Detaljnije na: www.marchon.com

NAUTICA

LACOSTE

ZA LACOSTE, ŽIVOT JE LIJEP SPORT! Budući da je prvi polo stvoren 1933. godine, Lacoste se oslanja na svoju autentičnu sportsku baštinu na proljetni optimizam i eleganciju na svijetu zahvaljujući jedinstvenom i originalnom načinu života za žene, muškarce i djecu. S vizijom da bude vodeći igrač na tržištu premium casual odjeće, marka Crocodile danas je prisutna u 120 zemalja putem selektivne distribucijske mreže. Dvije se stvari Lacoste prodaju svake sekunde u svijetu. Lacoste nudi čitav asortiman proizvoda: odjeća, kožna galanterija, mirisi, obuća, naočale, kućna odjeća, satovi i donje rublje, svi su razrađeni na najkvalitetniji, odgovorniji i etičniji način.

Detaljnije na: www.lacoste.com

LACOSTE

LIU•JO

Talijanski stil koji izražava glamur, ženstvenost i zavođenje! Osnovan 1990-ih, Liu Jo sinonim je za moderni talijanski stil. To je filozofija posvećena unapređenju prirodne ženstvenosti i ljepote svake žene. Stil Liu Jo uvijek je profinjen, glamurozan i otvoren za individualnu interpretaciju. Kolekcija Liu Jo naočala odražava prirodnu ženstvenost i ljepotu današnje moderne žene. U kolekciji skladno koegzistiraju različiti izgledi, pružajući joj okvir za svako raspoloženje. Kolekcija sadrži drago kamenje, svjetlucanje, šarmantne detalje i moderne oblike. Rafinirani ukrasi daju ovim Liu Jo okvirima ženstveni rub i pružaju ugodnost nošenja u bilo kojoj situaciji.

Detaljnije na: www.marchon.com

LIU•JO

Fisher-Price

Fisher-Price

Woodys Barcelona

Woodys Barcelona

OWLET Premium

OWLET Premium

OWLET

OWLET

New balance

L’Amy is one of the oldest and best French makers of eyewear!

New balance

Empire

Empire

INVU

INVU

Orangino

Novi brand iz Nizozemske!

Orangino

Will I Am

Will I Am

Mila ZB

Detaljnije na: www.milazb.it

Mila ZB

Lazer Junior

Detaljnije na: www.continental-eyewear.com

Lazer Junior

Lazer

Detaljnije na: www.continental-eyewear.com

Lazer

Dirty Dog

“Dirty Dog” cilja na “modernog čovjeka” i na “modernu ženu”.

Detaljnije na: www.dirtydog.com

Dirty Dog

Soleko

EKINOS® “Sve u jednom rješenje” namjenjeno za dezinfekciju, čuvanje i hidrataciju svih vrsta mekih i obojenih kontaktnih leća.

Obavljeni biološki testovi na mikroorganizme Staphylococcus aureus, Pseudomonas Aerugionosa, Serratia marecescens, Candida albicans i Fusarium solani pokazali su vrhunsku antibakterijsku i fungicidnu moć, te zadovoljavanje primarnih ispitnih kriterija kao što je navedeno od strane UNI EN ISO 14729 standarda za njegu proizvoda kontaktnih leća. Ista valjanosti također ispunjava kriterije predviđene UNI EN ISO 14730 standardom o učinkovitosti antimikrobnog očuvanja i određivanja razdoblja korištenja nakon prvog otvaranja.

Biokompatibilnost EKINOS ® “Sve u jednom rješanja” potvrđeno je ne samo citotoksičnim testovima u skladu s UNI EN ISO 10993-5 standardom, već i u detaljnom testu obavljenom na rožnici epitela, koji je pokazao da nema iritacija u stanicama oka.

“Queen’s UniYal” rješenje se preporuča za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidrataciju, ispiranje i uklanjanje naslaga bjelančevina prvenstveno namjenjeno za sve vrste mekih/kozmetičkih kontaktnih leća. Natrijev hyaluronate polimer s visoko viskoznoelastičnih svojstvima, poboljšava podmazivanje i biokompatibilnost leća jer ih drži konstantno hidratiziranim.

“Queen’s I-Fresh R” rješenje ima visoku snagu podmazivanja i pH koji je u skladu s organskim tkivom i tekućinama s kojima dolazi u neposredni kontakt. Vraća hidrataciju mekim lećama, pruža optimalnu udobnost i poboljšava biokompatibilnost.

“Queen’s Peroxide” rješenje ima visoku baktericidnu moć, obavlja također čišćenje i uklanjanje dnevnih naslaga koje se stvaraju na površini kontaktnih leća.

Detaljnije na: www.soleko.it

Soleko

ZERO RH+

Naočale savršenog “laganog” dizajna, za sve ljude koji traže sportski iznimno profinjen stil. “ZERO RH+” naočale su prvenstveno lagane i ugodne za nošenje. Gumeni dijelovi su savršeni, a udobnost je na prvom mjestu tijekom kretanja.

Detaljnije na: www.allison.it ili na www.zeroindustry.com/optical

ZERO RH+

Try Change

Naočale “TRY CHANGE” su prve i ujedno originalne naočale sa izmjenjivim krilima – ekskluzivno patentirane. U svojoj originalnoj ponudi nude se u 8 varijacija tijekom sezone, gdje eksperimentacija bojom zauzima neočekivanu radoznalost zajedno sa promjenom oblika, strukture i novog materijala.

Detaljnije na: www.allison.it

Try Change

Try

Svi “TRY” modeli naočala imaju tehnološku dušu te su istovremeno elegantnog i dinamičnog izgleda. Boje su brilijantne i kontrastne sa plitkim oblicima (zlatna, žuta, bijela, boja fuksije, ljubičasta i boja jorgovana) i više nježne sa dubokim oblicima (crna, siva, smeđa i roza). “TRY” naočale su Iznimno komforne i lagane za nošenje.

Detaljnije na: www.allison.it

Try

Trudi

Trudi

Replay

Replay

Opposit

Opposit

Hally & Son

Zbirka simbolizira svu povijest izrade naočala starih talijanskih radionica još od davne 1959. g. Ove naočale bazirane na jednostavnosti, sofisticiranosti i eleganciji čine kolijevku razvoja svjetskih naočala. “HALLY & SON” naočale su prepoznatljive prema izboru materijala za samu izradu istih koju čini rog bivola.

Detaljnije na: www.allison.it ili na www.hally-son.com

Hally & Son

Allison

Allison