NAUTICA

NAOČALE INSPIRIRANE VODOM! Nautica naočale nude klasični styling s modernom privlačnošću. Napravljeni za udobnost s vrhunskim uklapanjem, nautički elementi ugrađeni su u kolekciju za prepoznatljiv izgled. Bezvremenski stilovi ponovno su izumljeni s ažuriranim bojama, materijalima i teksturama. Nautica asortiman ima potpuno polariziranu kolekciju sunčanih naočala. Od kultnog avijatičara do zabavnih sportskih okvira, Nautica naočale vode vas od grada do plaže i svih točaka između.

Detaljnije na: www.marchon.com

LACOSTE

ZA LACOSTE, ŽIVOT JE LIJEP SPORT! Budući da je prvi polo stvoren 1933. godine, Lacoste se oslanja na svoju autentičnu sportsku baštinu na proljetni optimizam i eleganciju na svijetu zahvaljujući jedinstvenom i originalnom načinu života za žene, muškarce i djecu. S vizijom da bude vodeći igrač na tržištu premium casual odjeće, marka Crocodile danas je prisutna u 120 zemalja putem selektivne distribucijske mreže. Dvije se stvari Lacoste prodaju svake sekunde u svijetu. Lacoste nudi čitav asortiman proizvoda: odjeća, kožna galanterija, mirisi, obuća, naočale, kućna odjeća, satovi i donje rublje, svi su razrađeni na najkvalitetniji, odgovorniji i etičniji način.

Detaljnije na: www.lacoste.com

LIU•JO

Talijanski stil koji izražava glamur, ženstvenost i zavođenje! Osnovan 1990-ih, Liu Jo sinonim je za moderni talijanski stil. To je filozofija posvećena unapređenju prirodne ženstvenosti i ljepote svake žene. Stil Liu Jo uvijek je profinjen, glamurozan i otvoren za individualnu interpretaciju. Kolekcija Liu Jo naočala odražava prirodnu ženstvenost i ljepotu današnje moderne žene. U kolekciji skladno koegzistiraju različiti izgledi, pružajući joj okvir za svako raspoloženje. Kolekcija sadrži drago kamenje, svjetlucanje, šarmantne detalje i moderne oblike. Rafinirani ukrasi daju ovim Liu Jo okvirima ženstveni rub i pružaju ugodnost nošenja u bilo kojoj situaciji.

Detaljnije na: www.marchon.com