The Rolling Stones

The Rolling Stones“, ne trebamo predstavljati legendarnu grupu koja je ostavila traga na čitavu generaciju, ali i one koji slijede – sa svojom imidžom loših dječaka.

Detaljnije na: www.opal.fr

New York Yankees

IZGRADJUJUĆI NA SVOJOJ POBUNJENOJ TINAJĐERSKOJ I ULIČNOJ MODNOJ SLICI, NEW YORK YANKEES KOLEKCIJA DAJE NAM OKUS URBANE KULTURE GDJE DETALJI ČINE RAZLIKE! Poznati logotip marke potpis je koji ovoj kolekciji daje vrhunski “urbani” stil. Inicijali NY-a skrivaju se u suptilnim logotipima, ali su uvijek prisutni, dodajući završni detalj ovim okvirima u visokokvalitetnim materijalima i elegantnim bojama. Usmjeren uglavnom na muški cilj, ovaj asortiman sadrži i neke unisex modele. U kolekciji New York Yankees, detalji su ti koji razlikuju: monogram u tonu, probušeni završni dijelovi, otisci s unutarnje strane itd. Ukratko, hrabra i “oštra” kolekcija naočala!

Detaljnije na: www.opal.fr

Spider-Man

HI-TECH I IGRAČA KOLEKCIJA U ULOZI OVOG SUPERHEROJA. DJEČACI ĆE OSJEĆATI DA NJIHOVE SUPERMOĆI RASTU! Peter Parker živi sa svojim ujakom i tetom, koji ga odgajaju kao dijete koje nikada nisu imali. Peter pokazuje sklonost i izvjesnu sklonost znanosti, ali nadasve je vrlo introvertirano dijete, kojem nedostaje samopouzdanje. Jednoga dana, prisustvujući znanstvenoj izložbi, Petra ugrize radioaktivni pauk. Ovaj mu ugriz daje super moći: ekstremnu snagu i okretnost, sposobnost prianjanja na zidove, kao i “osjećaj pauka” koji ga upozorava na neposrednu opasnost. Peter Parker tako se počinje boriti protiv zločina, slijedeći izreku svog preminulog ujaka: “S velikom moći mora doći i velika odgovornost!“. Spider-Man je drugi omiljeni lik za dječake u dobi od 4-9 godina, odmah nakon Osvetnika (eng. “Avangers”). U svibnju 2016. Spider-Man udružio je snage s Osvetnicima kako bi stvorio pravi MARVEL svemir.

Detaljnije na: www.opal.fr

AVENGERS

OMILJENI SUPERHEROJ ZA SVAKOGA! Kolekcija naočala Avengers sadrži nekoliko koncepata koji redom uključuju svakog od superheroja ili cijelog tima. Ova figurativna kolekcija s karizmatičnim likovima dizajnirana je za dječake u dobi od 4 do 9 godina. Istodobno hi-tech i šarene, Avengers naočale odlikuju se bogatim i raznolikim dizajnom nadahnutim svijetom Marvelovih superheroja.

Detaljnije na: www.opal.fr

Minions

ZABAVNA MARKA KOJA PROMOVIRA VRIJEDNOSTI HUMORA, PRIJATELJSTVA I AVANTURE! Kolekcija naočala Minions uvodi nas u svemir marke koja kroz svoje likove prenosi vrijednosti humora, prijateljstva i avanture. Ovi modeli, namijenjeni djevojčicama i dječacima od 3 do 6 godina, zabavni su i razigrani.

Detaljnije na: www.opal.fr

OWLET Premium

OWLET